Sddefault

Bayu Skak - Masa Cilik

16 February 2015 at 16:54
Photo
51
People viewed this video

Description

Kategori Category: Lifestyle
SourceSource: Youtube

Yokpo masa cilikmu biyen Rek? masa cilik iku gak lepas karo keseharian di tandangi wong tuek. kadang seneng kadang yo soro. simak iki yokpo masa cilik ku.
SUBSCRIBE: http://bit.ly/BayuSkak